Kalvesauté





Kalvesauté oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Kalvesauté inneholder 86 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Kalvesauté har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvesauté er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
400grbenfritt grytekjøtt av kalv
1sssitronsaft
1feddhvitløk
2ssolje
8stksjampinjonger eller annen sopp
1tshakket estragon
salt / pepper
1dlhvitvin
3dlkylling- eller kalvekraft
8stksoltørkede tomater
Ca 9stksmå asparges eller aspargesbønner
2tsmaizenna
2ssvann
1sssmør
Slik gjør du:


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvesauté!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.62509.87Kcal
Protein8.3649.78gram
Karbohydrat2.0912.45gram
Kostfiber0.663.93gram
Fett4.1024.42gram
Mettet fett1.448.58gram
Alkohol0.80 %
Salt0.422.52gram
Pris på oppskriftenKr 9.80Kr 58.36Kroner
Hele oppskriften veier1 191 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sauté er en finere gryterett bestående av mørt kjøtt som nesten ikke trenger koking. En sauté består altså av mørt kjøtt tilsatt sjy eller vin.

1. Press sitronsaften over kjøttet, og la dette godgjøre seg ca. 10 minutter. Hakk hvitløk og surr denne i olje i en gryte. Tilsett kjøttet og sjampinjong og brun det pent. Tilsett krydder,og slå over hvitvin og kraft. Tilsett tomatene, og la alt stå og trekke ca. 15 minutter.
2. Del asparges opp i biter, og tilsett dette i gryta. Rør maizenna ut i kaldt vann, og rør blandingen forsiktig inn i sautéen. La det koke opp, og rør inn en god skje smør til slutt.

3. Server gjerne med ristet brød og aioli eller som her med potetmos eller potetsnø.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967625)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Lesere: 2980 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 71,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 80,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 77,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 80,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 85,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.