Osso Bucco 2



Osso Bucco 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Osso Bucco 2 inneholder 81 Kalorier, 3 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Osso Bucco 2 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Osso Bucco 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
3kgkalveskank
1tssalt
0,5tspepper
Ca 6sshvetemel , for å vende kjøttet i
6ssolivenolje
4sssmør
4stkgulrøtter
4stkselleri
3stkløk
3stkhvitløk
2,5dlhvitvin eller eplemost
2,5dlbuljong
2stkhermetiske tomater
1bunt(er)persille
0,5tstimian
0,5tsoregano
2stklaurbærblad
2stksitroner
2bunt(er)persille
5stkhvitløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Osso Bucco 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.731 010.85Kcal
Protein9.53119.33gram
Karbohydrat2.9937.44gram
Kostfiber1.5619.53gram
Fett2.8135.19gram
Mettet fett1.0913.65gram
Alkohol0.32 %
Salt0.243.04gram
Pris på oppskriftenKr 17.37Kr 217.50Kroner
Hele oppskriften veier7 513 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Vend kjøttstykkene i en blanding av mel, salt og pepper og brun dem i oljen. Legg kjøttet til side og hell ut oljen.
2. Skjær gulrøtter, selleri, løk og hvitløk i små terninger og fres grønnsakene i smør til de har fått litt farge. Ha så grønnsakene over i en kjele og legg kjøttskivene over.

3. Hell vin/eplemost og buljong i stekepannen, ha i finhakket persille og krydder og kok opp.
4. Hell sausen over i kjelen. Del tomatene i fire og tilsett disse til slutt. La retten godgjøre seg i 2-3 timer. Bare hvis du er tålmodig og lar kjøttet putre vel og lenge, får du det riktig saftige og møre kjøttet.

5. Gremolata: Sitronskallet rives fint og blandes sammen med fihakket persille og hvitløk. Legg kjøttet på serveringsfat, øs over grønnsakene og sausen og strø over krydderblanding til slutt.

Selv om det i denne retten opprinnelig brukes kalvekjøtt, kan man godt bruke bogskiver av okse, eventuelt høyrygg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20984)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-27
Oppdatert dato:2005-11-27
Lesere: 24578 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 85,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 80,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 71,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 77,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 80,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.