Karibisk kylling borracho inneholder
118 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Karibisk kylling borracho har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karibisk kylling borracho er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9442 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karibisk kylling borracho!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.48 | 850.80 | Kcal |
Protein | 6.88 | 49.41 | gram |
Karbohydrat | 11.89 | 85.38 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 4.45 | gram |
Fett | 4.14 | 29.73 | gram |
Mettet fett | 3.06 | 21.97 | gram |
Alkohol | 0.70 % | | | |
Salt | 0.19 | 1.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.96 | Kr 42.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til marinaden, og ha kyllingfileter og marinade i en plastpose. La filetene marinere et par timer eller over natten.
Kok ris i halvparten vann og halvparten kokosmelk.
Smelt smør i en panne og rør inn sukkeret til det smelter. Ta filetene opp av marinaden og stek dem i blandingen 3-4 minutter på hver side. Ta opp filetene og hold dem varme.
Hell buljong og kokosmelk i pannen og kok opp. Smak til med salt, soyasaus, pepper og en ”skvett” hvit rom. Server karibiske kyllingfileter med mango, ananas, kokossaus og kokosris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 14767)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-20
Oppdatert dato:2003-07-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift