Kinakål i wok med kylling og grønnsaker inneholder
61 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kinakål i wok med kylling og grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kinakål i wok med kylling og grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8570 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kinakål i wok med kylling og grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.40 | 153.95 | Kcal |
Protein | 8.66 | 21.71 | gram |
Karbohydrat | 4.41 | 11.06 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 1.96 | gram |
Fett | 0.84 | 2.11 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 0.48 | gram |
Salt | 0.33 | 0.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.00 | Kr 17.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 003 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask grønnsakene, skrell og tørk dem godt. Kutt kinakålen i størrelse 3 x 3 cm. Kutt gulroten og løken i tynne skiver. Kyllingen kuttes også i strimler. Finhakk ingefæren, chili (uten frø) og hvitløk. Varm opp en wokpanne eller en stekepanne og ha i gulroten som stekes i 2 minutter. Ha deretter i løken i 1 minutt og til slutt kinakålen. Alt stekes videre i 2 minutter. Til slutt tilføres sausen og det hele smakes til med salt og pepper. Ha alt over i en bolle. Varm opp pannen igjen og stek kyllingen i nøytral olje sammen med hvitløk, chili og ingefær. Legg grønnsakene på en asjett og server med kyllingen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 428)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift