Kjøttpai





Kjøttpai inneholder 94 Kalorier, 7 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Kjøttpai har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kjøttpai er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3plate(r)frossen butterdeig

Fyld:

0,5kghakket svinekjøtt
olje
2stkløk i terninger
2stkfintsnittede purrer
1stk litesquash i terninger
1dlvann
1tssalt
1dashpepper
2sstomatpuré
1sssherry
100grfriske bønnespirer
egg til pensling


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kjøttpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier93.761 804.13451.03Kcal
Protein7.29140.2735.07gram
Karbohydrat6.72129.3132.33gram
Kostfiber1.4828.487.12gram
Fett3.8073.1218.28gram
Alkohol0.08 %1.540.38gram
Mettet fett1.7132.908.23gram
Salt0.519.872.47gram
Pris på oppskriftenKr 6.02Kr 115.84Kr 28.96.-
Hele oppskriften veier1 924 totalt1 924 pr porsj481 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Butterdeigsplatene optines 1/2 til 3/4 time, og imens lages fyldet. Kjøttet brunes i oljen, løk og purrer (+ evt squash ) tilsettes og svitses med. Vann, salt, pepper og tomatpuré tilsettes, og fyllet småsimrer 5 min. Smakes til med sherry.

Et lavt ildfast fat ( f.eks et tertefat ) smøres, og fyldet helles i. Bønnespirerne legges over. Butterdeiogsplatene pensles med vann, legges over hverandre og rulles ut i en sirkel så stor, at den kan dekke fatet som lokk. Deigen hviler 5 min. på bordet, før den legges over fatet. Kanten pensles med egg for at holde deigen på plass. Deigen pensles med egg og stilles i en 200 grader varm ovn i 25-30 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Familien Østergaard
(Intern: 3465)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-16
Oppdatert dato:2003-02-16
Lesere: 15667 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 160,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 219,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 177,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 141,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 194,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.