Fotograf:
Norges sjømatråd
Klippfisk på to måter med grønnkål og kikkerter- fra Portugal inneholder
253 Kalorier,
9 g Karbo,
15 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Klippfisk på to måter med grønnkål og kikkerter- fra Portugal har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klippfisk på to måter med grønnkål og kikkerter- fra Portugal er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6195 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klippfisk på to måter med grønnkål og kikkerter- fra Portugal!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.06 | 2 731.83 | Kcal |
Protein | 15.21 | 164.19 | gram |
Karbohydrat | 8.63 | 93.16 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 11.77 | gram |
Fett | 17.28 | 186.54 | gram |
Mettet fett | 4.70 | 50.74 | gram |
Salt | 3.50 | 37.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.59 | Kr 92.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 318 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken fri for alle bein, men behold skinnet på. Lag en pasta av blodpølsen og fordel på halvparten av klippfiskfiletene. Rull dem sammen og rull dem deretter inn i kokeplast.
Kok potetene med skallet på, skrell dem og vend dem i smeltet smør.
Skjær grønnkålen i tynne strimler og stek den raskt i en panne.
Fjern skallet på kikkertene og mos dem. Bland kikkertemosen med egg og hvetemel. Legg bakepapir i en form og legg i kikkertemosen. Stek i ovn ved 180 grader.
Kok rullene med klippfiskfilet i damp ved 70 grader. Resten av filetene kokes i olivenolje med hvitløk. Bland eddik og glukose og reduser.
Bland oljen fra fisken med frisk koriander og kjør til en jevn saus med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Kok beinavskjær i olivenolje. Tilsett matfløte og reduser. Sil og ha over I en siffon.
Skjær oliven, rød paprika og sjalottløk I tynne skiver. Finhakk korianderblad. Smak til med olivenolje og eddik.
Retten er kreert av chef Tiago Bonito ved Hotel São Rafael, Albufeira, Portugal
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 22626)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Portugal
Innlagt dato:2006-08-03
Oppdatert dato:2006-08-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift