Fotograf:
Bent Raanes & Sara C. Sørensen
Rømmesild er en av de klassiske sildevariantene. Her gir vi deg en enkel oppskrift på en litt annen variant som tar utgangspunkt i påleggssild på glass. Oppskriften inneholder
153 Kalorier,
4 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kryddersild med hvitløk og timian 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4239 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kryddersild med hvitløk og timian 1!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 152.91 | 250.44 | Kcal |
| Protein | 4.21 | 6.90 | gram |
| Karbohydrat | 4.37 | 7.16 | gram |
| Kostfiber | 0.93 | 1.52 | gram |
| Fett | 12.97 | 21.24 | gram |
| Mettet fett | 7.05 | 11.55 | gram |
| Salt | 1.39 | 2.27 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.09 | Kr 11.61 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 655 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 11,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk hvitløk og rødløk. Bland crème fraiche med saften fra en sitron, salt, sukker og pepper.
Tilsett hvitløk, rødløk og timian og smak til med sukker og evt. salt eller pepper.
Hell laken fra silden over i en bolle og bland sildebitene forsiktig med den nye sausen.
Ha det hele over i et pent glass eller krukke.
Silden bør trekke ett døgn i kjøleskap før den spises.
Sett på lokk, og dekorer den gjerne med sløyfe og merkelapp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29165)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-15
Oppdatert dato:2013-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift