Fotograf:Matprat.no Krydrede edamamebønner er perfekt snacks å sette på tapasbordet, eller nyte ved siden av sushimiddagen. Vi har krydret dem med hvitløk, chili og soya, for å gi soyabønnene litt asiatisk smak.
Finhakk hvitløk, og fres den i en stekepanne med olje på middels varme til den er blank.
Ha i edamamebønner, vann og chiliflakes, rør litt og sett på lokk. Juster eventuelt med mer eller mindre chiliflakes, alt etter ønsket styrke.
Småkok edamamebønnene i 1-2 minutter.
Ta av lokket, og sett på sterk varme. Ha i soyasaus.
Fres bønnene til alt vannet har fordampet, og krydre eventuelt med til flaksalt før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 35766)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19