Krydret and med pære



Krydret and med pære inneholder 107 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Krydret and med pære har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krydret and med pære er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3805 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
6stkandekjøttporsjoner, bryst eller lår
1ssolivenolje
1stk storløk, skåret i tynne skiver
1stkkanelstang, delt i to
2kvist(er)timiankvister
4,5dlhønsebuljong
3stkfaste og modne pærer
2ssolivenolje
2feddhvitløkfedd, skåret i skiver
25grpinjenøtter
0,5tssafrantråder
3ssrosiner
1dashsalt
malt svart pepper




Næringsdeklarasjon for Krydret and med pære!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.85535.38Kcal
Protein11.3556.87gram
Karbohydrat2.4412.23gram
Kostfiber1.236.16gram
Fett5.4727.41gram
Mettet fett1.396.96gram
Salt0.351.75gram
Pris på oppskriftenKr 24.26Kr 121.56Kroner
Hele oppskriften veier3 006 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,13 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 C. Stek andekjøttet i olje ca 5 min til skinnet er gyllenbrunt. Legg andestykkene i en ildfast form, og tøm av overflødig olje bortsett fra ca 1 ss som du lar være igjen i stekepannen.

Ha i løkringene og fres dem i 5 min. Tilsett kanelstang, timian og buljong og la det koke opp. Hell blandingen over andekjøttet og la det steke i ovnen i 1 1/4 time.

Del pærene i to og fres dem fort i olje til de begynner å få farge på skjæreflaten.

Bruk en morter og mal hvitløk, pinjenøtter og safran sammen til en tykk, jevn puré.

Ha puréen i formen sammen med rosiner og pærer. La det stå i 15 min til pærehalvdelene kjennes møre.

Krydre etter behov og pynt med timian eller kruspersille. Serveres varmt med potetstappe.

Dette er en velsmakende rett basert på en oppskrift fra Catalania hvor det inngår enten gås eller and. De sauterte pærene tilsettes mot slutten av koketiden sammen med picardasausen, en saus smaksatt med pinjenøtter og hvitløk som setter en spiss på denne retten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6465)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 126,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 153,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.