Krydret and med pære inneholder
107 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Krydret and med pære har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret and med pære er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3805 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret and med pære!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.85 | 535.38 | Kcal |
Protein | 11.35 | 56.87 | gram |
Karbohydrat | 2.44 | 12.23 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 6.16 | gram |
Fett | 5.47 | 27.41 | gram |
Mettet fett | 1.39 | 6.96 | gram |
Salt | 0.35 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 24.26 | Kr 121.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 006 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 C. Stek andekjøttet i olje ca 5 min til skinnet er gyllenbrunt. Legg andestykkene i en ildfast form, og tøm av overflødig olje bortsett fra ca 1 ss som du lar være igjen i stekepannen.
Ha i løkringene og fres dem i 5 min. Tilsett kanelstang, timian og buljong og la det koke opp. Hell blandingen over andekjøttet og la det steke i ovnen i 1 1/4 time.
Del pærene i to og fres dem fort i olje til de begynner å få farge på skjæreflaten.
Bruk en morter og mal hvitløk, pinjenøtter og safran sammen til en tykk, jevn puré.
Ha puréen i formen sammen med rosiner og pærer. La det stå i 15 min til pærehalvdelene kjennes møre.
Krydre etter behov og pynt med timian eller kruspersille. Serveres varmt med potetstappe.
Dette er en velsmakende rett basert på en oppskrift fra Catalania hvor det inngår enten gås eller and. De sauterte pærene tilsettes mot slutten av koketiden sammen med picardasausen, en saus smaksatt med pinjenøtter og hvitløk som setter en spiss på denne retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6465)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift