Kylling med Crème Fraiche og rosmarin inneholder
185 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Kylling med Crème Fraiche og rosmarin har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med Crème Fraiche og rosmarin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10136 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med Crème Fraiche og rosmarin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.73 | 858.81 | Kcal |
Protein | 12.28 | 57.09 | gram |
Karbohydrat | 0.74 | 3.44 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 1.86 | gram |
Fett | 14.65 | 68.11 | gram |
Mettet fett | 6.22 | 28.92 | gram |
Salt | 0.39 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.53 | Kr 25.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 395 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ovnen settes på 225 grader. La kyllingen steke i ca. 10 min. først. Legg en stor smørklatt på toppen. Mariner kyllingen med god olje, rosmarin, pepper og salt. Strø paprika på toppen. Sett kyllingen i ovnen ved 225 grader. Etter ca. 10 min. kan du legge nok en stor smørklatt på.
Lag sausen ved siden av først. Creme fraiche, kraften fra champingnongen, champingnongene, gjerne litt forskjellig krydder. Så tar du ut kyllingen, heller sausen i bunnen av formen, rører rundt, så du får blandet inn smøret. Deretter legges kyllingen øverst. La den stå litt i ovnen igjen, legg på folie hvis du synes den blir mørk. De siste minuttene kan du sette ovnen på fullt, åpne ovnsdøren på gløtt slik at du får en sprø skorpe. Lag gratinerte poteter eller jasminris. Du kan gjerne bruke flere typer grønnsaker.
Server salsaen i en skål og rekene ved siden av. Rekene dyppes i salsaen. Brød smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kari Lida
(Intern: 1311)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-07
Oppdatert dato:2002-09-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift