Kylling med fruktsalsa inneholder
76 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kylling med fruktsalsa har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med fruktsalsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2787 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med fruktsalsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.23 | 276.84 | Kcal |
Protein | 9.76 | 35.45 | gram |
Karbohydrat | 4.60 | 16.71 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 2.25 | gram |
Fett | 1.95 | 7.08 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 2.00 | gram |
Salt | 0.24 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.18 | Kr 18.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 179 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La frukten renne av. Gjem væsken. Bland frukt- væsken med sennep i en stor skål til en marinade og sett 3½ dl til side. Legg kyllingstykkeme i marinaden. Sørg for at kyllingen er helt dekket av marinade. Dekk med plastfolie og avkjøl i 30 min.
Skru på grillen og legg kyllingen på risten. Grill kyllingen Ca. 10 cm fra varmen i 35-40 min. Vend en gang og pensle noen ganger med den resterende marinade. Skrell løken imens og skjær den i tynne skiver. Smelt 1 ss. smør på en panne og stek løkene møre i ca. 4 min.
Bland maizena og tomater i en skål. Hell tomatblandingen over løkene og sett det i kok under omrøring. La det koke til sausen er jevn. Tilsett chilifrukt, eddik, sennep og frukt.
Varm det hele igjennom i ca. 2 min. Anrett kyllingen og hell sausen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 24559)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-13
Oppdatert dato:2007-12-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift