Kyllingbryst fylt med ridderost, servert med morkelsaus og vårgrønnsaker inneholder
88 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kyllingbryst fylt med ridderost, servert med morkelsaus og vårgrønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingbryst fylt med ridderost, servert med morkelsaus og vårgrønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6863 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingbryst fylt med ridderost. servert med morkelsaus og vårgrønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.18 | 957.11 | Kcal |
Protein | 4.94 | 53.62 | gram |
Karbohydrat | 3.22 | 34.95 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 10.09 | gram |
Fett | 5.07 | 55.03 | gram |
Mettet fett | 3.02 | 32.78 | gram |
Alkohol | 1.15 % | | | |
Salt | 0.31 | 3.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.56 | Kr 71.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 171 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Løsne skinnet fra kjøttet og legg 2 skiver ridderost mellom skinnet og kjøttet. Bind opp brystet med husholdningstråd slik at det holder form. Krydre med salt, pepper og løpstikke.
Brunes i panne med smør og et par delte hvitløkfedd
Stekes i ovnen på 180¤ i ca 13-15 minutter. La det hvile i ca 15 minutter før du skjærer i det.
Fres sjalottløk og finhakket morkel i smør. Hell over kyllingkraft, portvin og hvitvin. La det hele koke ned til ca 3 dl. Tilsett fløten og la dette koke inn . Tilsett til slutt 3 ss smør, la det igjen koke opp før du smaker til med salt, pepperog limesaften.
Rens og kok grønnsakene i noen minutter til de er møre, men de skal fortsatt ha ”tyggemotstand”. Smak til med smør, salt og pepper.
Retten serveres med kokte nypoteter som stekes litt i panna rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Prior
(Intern: 23808)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-05-19
Oppdatert dato:2007-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift