Fotograf:
Kylling.no
Kyllingpai i porsjonsformer inneholder
211 Kalorier,
8 g Karbo,
12 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Kyllingpai i porsjonsformer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingpai i porsjonsformer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingpai i porsjonsformer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 210.80 | 858.99 | Kcal |
Protein | 12.08 | 49.22 | gram |
Karbohydrat | 8.32 | 33.90 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 2.85 | gram |
Fett | 14.20 | 57.86 | gram |
Mettet fett | 6.63 | 27.02 | gram |
Salt | 1.04 | 4.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.58 | Kr 18.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 037 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. Kle porsjonsformer med paideig, prikk dem med en gaffel og stek dem i ovnen på nederste rille ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Klipp bacon i biter, finhakk løk og fres alt i en panne. Skjær kyllingkjøttet i biter, finhakk løk og fres alt i en panne. Skjær kyllingkjøttet i biter og fordel det på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek paiene videre i ca. 25 minutter eller til de er gylne.
Server paiene lune med en god salat ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25734)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-25
Oppdatert dato:2009-04-25
Lesere:
2885 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift