Fotograf:
Kylling.no
Kyllingpai i langpanne inneholder
186 Kalorier,
9 g Karbo,
12 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kyllingpai i langpanne har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingpai i langpanne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7894 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kyllingpai i langpanne med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 186.43 | 5 419.56 | 677.44 | Kcal |
Protein | 11.58 | 336.63 | 42.08 | gram |
Karbohydrat | 9.08 | 263.96 | 32.99 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 26.45 | 3.31 | gram |
Fett | 11.33 | 329.37 | 41.17 | gram |
Mettet fett | 5.54 | 161.05 | 20.13 | gram |
Salt | 0.36 | 10.53 | 1.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.54 | Kr 190.12 | Kr 23.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 907 totalt | 2 907 pr porsj | 363 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La den hvile i kjøleskapet ca. 1 time.
Trykk deigen ut i en smurt langpanne og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen på 200 °C i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.
Stek bacon i biter og fres løk og hvitløk i en panne med litt olje. Fordel kjøtt og grønnsaker på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, timian, salt og pepper. Dryss over revet ost og pinjekjerner. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien er gyllenbrun.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25848)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-03
Oppdatert dato:2009-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift