Fotograf:Kylling.no
Kyllingsalat på paibunn inneholder 207 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Kyllingsalat på paibunn har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Selleri, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smuldre smøret i melet og tilsett vann (gjerne i foodprocessor). Trykk deigen ut i en paiform. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C. Avkjøl paibunnen. Det går også fint å lage paibunnen av butterdeigsplater.
Skyll salaten og rist ut vannet. Legg først grovrevet salat på paibunnen. Del opp kylling og grønnsaker i passe store biter og legg alt blandet over salaten. Pynt gjerne med forskjellige urter på toppen. Bland ingrediensene til dressingen og server ved siden av salaten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968226)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2018-12-30