Fotograf:Meny Enkel og god oppskrift på pai med kylling, paprika, rødløk, soltørket tomat og creme fraiche. Lag din egen paibunn eller spar mye tid ved å bruke ferdig paibunn. Server gjerne paien med tomatsalat og godt brød.
Kle en paiform med den ene paibunnen og forstek den i ovnen på 180 grader til den begynner å få farge. Dette tar ca 10 minutter.
Rens kyllingen slik at du sitter igjen med rent kyllingkjøtt uten skinn og ben.
Stek paprika, rødløk, chili og soltørket tomat i oljen i ca. 2 minutter. Ha grønnsakene sammen med kyllingkjøttet i paiformen. Pisk sammen creme fraiche, to egg og paprikapulver. Hell blandingen over i paiformen og strø over osten.
Legg på den andre paibunnen som lokk. Lag hull i pailokket, slik at fuktigheten slipper ut.
Pensle lokket med egg, og stek i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter til lokket er gyllent og fyllet har stivnet.
Server gjerne kyllingpaien med en tomatsalat og godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32856)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte Innlagt dato:2017-02-03
Oppdatert dato:2017-02-03