Fotograf:Rosemarie Pettersen Vår egen versjon av en pai fra meny sine sider. Vi har brukt salami, sopp i tillegg, samt kyllingfilet. Utrolig godt og anbefales. Passende med brød ved siden av og en vanlig grønn salat med litt strimlet mango i. Vi brukte en stor paiform
Sett ovnen på 180 grader. Kutt mozzarella i grove biter og riv squashen på et grovt rivjern eller kutt den i tynne skiver.
Varm olivenolje i en stekepanne og stek kyllingen i 2-3 minutter.
Tilsett squash, soppen, salami og stek videre et par minutter. Bland inn persille og gressløk. Smak til med salt og pepper ved behov.
Visp sammen egg og fløte. Rull ut paideigen i en paiform. Fyll med kylling, squash, sopp, salami og mozzarella. Hell eggeblandingen over fyllet og strø med revet ost på toppen.
Stek i ca. 40 minutter på 180 grader. Server med en frisk blandet salat. Legg merke til at vi puttet noen strimler mango i salaten. Passer veldig bra.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34606)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte Innlagt dato:2019-02-04
Oppdatert dato:2019-02-04
Lesere: 1188 totalt.