Fotograf:
Kylling.no
Pai med kylling, sopp og løk inneholder
163 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pai med kylling, sopp og løk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med kylling, sopp og løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
13396 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pai med kylling. sopp og løk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 162.89 | 3 577.00 | 894.25 | Kcal |
Protein | 9.04 | 198.51 | 49.63 | gram |
Karbohydrat | 8.73 | 191.71 | 47.93 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 26.79 | 6.70 | gram |
Fett | 9.93 | 218.06 | 54.51 | gram |
Mettet fett | 5.64 | 123.85 | 30.96 | gram |
Salt | 0.24 | 5.28 | 1.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.18 | Kr 135.71 | Kr 33.93 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 196 totalt | 2 196 pr porsj | 549 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Smuldre smøret i melet og tilsett vann. Bruk gjerne en matprosessor. Trykk deigen ut i en paiform eller i porsjonsformer. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C.
Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet. Stek løk, vårløk og sopp til det blir mykt. Fordel dette i paiskallet. Pisk sammen egg og fløte og bland med krydderet og chili. Hell dette over ingrediensene. Strø over ost. Stek paien ved 180 ° 20-30 minutter til fyllet er stivnet. Server paien varm eller kald med salat til.
Pai er alltid godt, og du kan lage den i stor form eller i små porsjonsformer. Pai er også god kald, for eksempel på en piknik.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26401)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-15
Oppdatert dato:2009-09-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift