Fotograf:Rosemarie Pettersen En oppskrift som delvis er hentet fra Norsk Sjømatråd. Denne kan lages med forskjellige fiskeretter. Suppa jevnes med poteter og er glutenfri. Mandelpoteter er melne og fine til å bruke i suppe.
Vi lagde denne fordi vi har mengder med spinat og strever med å finne bruksområde. Spinat er jo veldig sunt og vi har fryst ned en masse allerede for bruk i vinter.
Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær fisken i serveringsstykker. Stek de lett i en panne med litt smør. Sett de til side.
Spinat
Kok opp vann og smør i en kasserolle og ha i spinaten.
Spinaten er klar når den faller sammen.
Sett til side
Suppe
Skjær grønnsakene i biter.
Surr potet, løk, purre og hvitløk i smør i 30 sekunder, hell så over fiskekraft og melk.
Kok til alt er mørt og potetene begynner å gå i oppløsning.
Mos suppen med en stavmikser eller håndmoser.
Tilsett seterrømme, kok opp og smak til med salt og pepper.
Varm evt opp fisken litt i panna igjen før du anretter for servering
Fordel suppe i 4 tallerkner, legg på en klatt spinat og fisken på den.
Server med noen skjeer hollandaise over. Pynt gjerne med friske urter om du har det. Eller noen strimler av vårløk som vi gjorde
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34692)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2019-07-05
Oppdatert dato:2019-07-05