Fotograf:
Matprat.no
Lammefrikassé med erter og dill inneholder
81 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Lammefrikassé med erter og dill har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammefrikassé med erter og dill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5130 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammefrikassé med erter og dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.60 | 645.20 | Kcal |
Protein | 6.52 | 52.19 | gram |
Karbohydrat | 2.42 | 19.37 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 7.28 | gram |
Fett | 4.78 | 38.26 | gram |
Mettet fett | 2.25 | 18.01 | gram |
Salt | 0.34 | 2.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.59 | Kr 52.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 202 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i biter. Ha vann i en stor kjele og legg kjøttet i. Kok opp og skum godt av. La kjøttet trekke 30-40 minutter.
Skrell gulrøtter og skjær i staver. Kokes så vidt møre sammen med kjøttet. Sil kraften fra. La den få koke inn over sterk varme til 6-7 dl. Hold kjøtt og gulrøtter varme.
Lag små klumper av mel og pisk inn kraften. Tilsett sennep og halvparten av dillen, revet. Kokes 5 minutter til melsmaken er borte. Smak godt til.
Varm ertene for seg selv i litt smørvann i en kjele. Ha kjøtt, gulrøtter og erter i et varmt, dypt fat. Hell sausen over og pynt med en masse dillkvaster.
Nykokte mandelpoteter eller mandelpotetmos er godt tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10398)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift