Fotograf:
Matprat.no
Lammekjøtt med fennikel og tomat inneholder
64 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Lammekjøtt med fennikel og tomat har ingen allergener
Lammekjøtt med fennikel og tomat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4832 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammekjøtt med fennikel og tomat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.89 | 256.12 | Kcal |
Protein | 10.43 | 41.81 | gram |
Karbohydrat | 2.64 | 10.58 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 3.25 | gram |
Fett | 1.11 | 4.45 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 0.08 | gram |
Salt | 0.07 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.51 | Kr 30.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 604 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,52 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i terninger. Varm oljen i en panne og brun kjøttet raskt. Rens løken, skjær den i tynne båter. Tilsett løken og la det surre med noen minutter. Dryss over salt og pepper. Tilsett tomatene og la det småkoke i ca. 30 minutter. Tilsett litt vann hvis nødvendig.
2. Rens og skjær fennikel i båter og kok den mør i lettsaltet vann i ca. 20 minutter. Sil av kokevannet og ta vare på 2 dl av det.
3. Ha fennikelen over i gryta med kjøttet og hell over 2 dl av kokevannet. La alt trekke på svak varme til kjøttet er mørt. Om ønskelig kan retten jevnes med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann til slutt.Smak til med salt og pepper.
Server godt brød eller pasta til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967794)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-12
Oppdatert dato:2002-05-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift