Fotograf:
Matprat.no
Couscous med lam fra Algerie inneholder
142 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Couscous med lam fra Algerie har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Couscous med lam fra Algerie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Couscous med lam fra Algerie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.69 | 1 077.25 | Kcal |
Protein | 9.38 | 71.31 | gram |
Karbohydrat | 11.85 | 90.09 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 13.61 | gram |
Fett | 5.91 | 44.93 | gram |
Mettet fett | 2.03 | 15.43 | gram |
Salt | 0.30 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 44.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 041 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Legg kikertene i kaldt vann over natten. Kok dem deretter i ca 1 ½ timer.
2. Skrell løk og gulrot og kutt dem i ca. 1 cm store biter. Vask og del aspargesbønnene i to.
3. Del lammekjøttet i store biter. Stek finhakket hvitløk i en stor gryte og ha i lammekjøttet. Set det til lammekjøttet har fått en fin brun farge rundt hele. Ha i kikerter og gulrot. Dekk det hele med vann.
4. Ha i krydderene. Og la det koke i ca.45 minutter med lokk til kjøttet er mørt. Ha deretter i løk og aspargesbønner. La det hele koke i 15 minutter.
5. Kok opp vannet til couscousen, sammen med olje og salt. Ta kjelen fra kokeplaten og hell i couscousen. Legg på lokk og la det trekke.
Legg couscousen på et fat og lag et hull i midten. Full hullet med kjøttblandingen. Dryss over hakket persille. Serveres med chilisaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 24403)
Kategori:
Gryterett
Land:
Algerie
Innlagt dato:2007-10-17
Oppdatert dato:2007-10-17
Lesere:
4683 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift