Landbrød med kli inneholder
361 Kalorier,
63 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Landbrød med kli har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Landbrød med kli er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5210 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Landbrød med kli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 360.70 | 3 664.71 | Kcal |
Protein | 11.31 | 114.91 | gram |
Karbohydrat | 63.11 | 641.20 | gram |
Kostfiber | 5.59 | 56.79 | gram |
Fett | 5.76 | 58.52 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 6.50 | gram |
Salt | 1.36 | 13.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.52 | Kr 15.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 016 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm vannet til fingervarmt. Tilsett oljen. Ha gjæren i en bolle og rør den ut med litt av væsken. Tilsett resten, salt, kli, helkorn og ca. 1 liter av hvetemelet.
Arbeid alt til en smidig deig, evt. med litt mer mel, og kna den godt sammen. La deigen heve i bakebollen ca 1 time på lunt sted.
Ha deigen på melet bord og kna den igjennom. Form til et ovalt brød og legg dette i en gjennombløtet og oljet leirgryte, ca 2 1/2 l. Husk at lokket også trenger olje. Stikk i brødet med en gaffel. Legg lokket på og sett gryten inn i kald ovn. Still den på 200 C og la gryten stå minst 1 1/2 time.
Hvelv brødet ut og la det avkjøles på rist, innpakket i klede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12817)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift