Lefse eller potetlompe fra Idstad inneholder
104 Kalorier,
19 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Lefse eller potetlompe fra Idstad har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefse eller potetlompe fra Idstad er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10028 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lefse eller potetlompe fra Idstad!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.59 | 3 632.90 | Kcal |
Protein | 1.94 | 68.04 | gram |
Karbohydrat | 19.08 | 669.14 | gram |
Kostfiber | 2.42 | 84.87 | gram |
Fett | 1.63 | 57.16 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 22.09 | gram |
Salt | 0.54 | 19.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.89 | Kr 66.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 507 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Arbeid potetstappa, rugmjølet og salt saman til ein deig. Den må være så fast at den er god å kjevle ut. Bruk kveitemjølet til utbaking (breiemjøl). Lefse kjevler ein ut så tynn ein trur det går an å flytte den, og så stor at den fyller takka. Potetlomper skjærer ein ut med ein ring på ca 15 cm i diameter. Lefse og potetlompe skal steikast ved god varme og tildekkast med klede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17657)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-05
Oppdatert dato:2004-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift