Linguine con Pesto di Pomodori Secchi inneholder
332 Kalorier,
34 g Karbo,
11 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Linguine con Pesto di Pomodori Secchi har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Linguine con Pesto di Pomodori Secchi er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4186 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Linguine con Pesto di Pomodori Secchi!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 332.11 | 409.08 | Kcal |
Protein | 11.14 | 13.72 | gram |
Karbohydrat | 34.24 | 42.18 | gram |
Kostfiber | 3.70 | 4.56 | gram |
Fett | 15.91 | 19.60 | gram |
Mettet fett | 3.02 | 3.72 | gram |
Salt | 1.09 | 1.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.81 | Kr 12.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 493 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha pinjekjernene i en liten teflonpanne og rist dem over svak til middels varme i 1-2 minutter, eller til de er gylne.
Ha pinjekjernene i en kjøkkenmaskin. Tilsett parmesan, soltørkede tomater og hvitløk, og pepre etter smak. Kjør maskinen til alt er finmoset.
Mens maskinen går, tilsetter du gradvis olivenolje gjennom røret til alt er godt blandet og du har en glatt puré.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. La den renne godt av seg, og ta vare på litt av kokevannet. Hell pastaen i en oppvarmet bolle, ha pestoen og et par skjeer av kokevannet over og bland godt. Serveres straks, pyntet med basilikumblader. Høvlet parmesan ved siden av.
En gang i tiden var tomat-pesto en sjeldenhet, men nå blir den mer og mer populær. Man bruker soltørkede tomater i stedet for basilikum, og resultatet er nydelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6155)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift