Fotograf:
Frukt.no
Linse og rekesuppe inneholder
29 Kalorier,
2 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Linse og rekesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Linse og rekesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4637 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Linse og rekesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 28.96 | 171.14 | Kcal |
Protein | 2.81 | 16.61 | gram |
Karbohydrat | 2.40 | 14.18 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 6.97 | gram |
Fett | 0.64 | 3.78 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 0.47 | gram |
Salt | 0.55 | 3.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 36.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 364 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløt linsene i kaldt vann i ca. 1 time. Sil bløtevannet fra.
Rens og del soppen i to, stek dem lett i olje og la dem renne godt av.
Rens gulrøtter og knutekål og skjær i tynne skiver. Rens sukkererter og snitt dem grovt opp. Grovkutt pak choy.
Kok opp kyllingbuljongen, tilsett linsene og la dem koke i ca. 15 minutter. Legg i gulrøtter og knutekål og kok videre i ca. 3 minutter.
Rens vårløk og snitt dem opp. Skjær agurken i tynne staver.
Legg vårløk, agurkstaver og reker i suppen og gi den et godt oppkok. Smak suppen til med salt og pepper.
Fordel suppen i suppeboller og dryss på løvtynne skiver av ingefær og hakket gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25772)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-10
Oppdatert dato:2009-05-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift