Skyll linsene og kok dem i 10-15 minutter.
Fres vårløk og hvitløk blankt i oljen i en varm panne. Tilsett gulrot- og persillerotterninger. Rør om.
Hell på buljong. Ha i laurbærblad og la det koke i 5 minutter.
Skyll squashen. Bruk et spiralizer (et kjøkkenredskap som lager spagettistrimler) eller bruk en potetskreller og lag tynne bånd.
Tilsett squashspagetti og linser i suppen, og kok opp.
Smak til med litt salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33134)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2017-07-09
Oppdatert dato:2018-06-15