Løk- og baconpai inneholder
196 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Løk- og baconpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Løk- og baconpai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10127 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Løk- og baconpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 196.15 | 3 632.39 | 908.10 | Kcal |
Protein | 6.55 | 121.30 | 30.32 | gram |
Karbohydrat | 12.10 | 224.07 | 56.02 | gram |
Kostfiber | 2.05 | 37.96 | 9.49 | gram |
Fett | 13.05 | 241.67 | 60.42 | gram |
Mettet fett | 7.05 | 130.56 | 32.64 | gram |
Salt | 0.59 | 11.01 | 2.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.48 | Kr 82.96 | Kr 20.74 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 852 totalt | 1 852 pr porsj | 463 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,67 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Paibunn:
Ha melet i en bakebolle, bruk gjerne matmølle med kniven i. Skjær smøret i terninger som smuldres i melet. Tilsett vann og arbeid alt raskt sammen til en deig. Trykk deigen ut i bunnen av og godt oppover kanten på en springform med diameter på 24 - 26 cm. La deigen stå kjølig til stekeovnen er forvarmet til 2250. Prikk deigen med en gaffel og forstek paibunnen på midterste rille i 10 minutter.
Fyll:
Skrell løkene, del dem i to halve som skjæres i skiver. Skjær baconet smått opp. Fres baconet litt først i en stor, dyp stekepanne. Tilsett løken og fres alt under stadig omrøring til løken er myk og blank, men ikke brunet. Visp sammen egg, fløte, cottage cheese, krydder
og salt.
Avkjøl det ferdigstekte fyllet litt før det blandes inn i eggestanden. Fordel fyllet jevnt utover den forstekte paibunnen. Skjær tomatene i skiver som legges oppå fyllet. Stek paien ferdig på nest nederste rille eller nederste rille i ca. 45 minutter, til eggestanden er stivnet.
Dryss litt hakket persille eller basilikum over paien. Server den varm eller lunken med salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19943)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-17
Oppdatert dato:2005-08-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift