Finhakk hvitløk og chili, og fres det i rapsolje i 1 minutt.
Tilsett rekene og la det frese i 1 minutt til. Pass på tiden så ikke rekene blir tørre.
Ha rekene over i en skål og sett til side.
Lag tynne strimler av squash med en mandolin eller spiralizer.
Varm squashstrimlene i en stekepanne med rapsolje i et par minutter.
Bland sammen matfløte, eggeplomme og parmesan, hell det over i stekepannen og varm opp.
La det trekke på lav varme i fem minutter. Pass på at varmen ikke blir for høy, da stivner eggeblandingen.
Smak til med salt og pepper.
Vend inn rekene rett før servering.
Server med sitronbåter og topp gjerne med litt revet parmesan.
Tips: Hvis du ikke har en mandolin eller spiralizer kan du skjære squash i fire deler på langs, og strimle med en ostehøvel eller potetskreller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33469)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2017-11-23
Oppdatert dato:2017-11-23