Makrell og kantareller inneholder
145 Kalorier,
4 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Makrell og kantareller har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell og kantareller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4952 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell og kantareller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.41 | 676.08 | Kcal |
Protein | 3.84 | 17.85 | gram |
Karbohydrat | 4.12 | 19.16 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 8.14 | gram |
Fett | 12.23 | 56.86 | gram |
Mettet fett | 7.37 | 34.27 | gram |
Salt | 1.14 | 5.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.42 | Kr 25.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 860 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og fileter makrellen. Skjær et par snitt i skinnet og stek filetene med skinnsiden ned i litt olje eller smør. Krydre med salt og pepper.
Finsnitt kålen og ha den i kokende vann. Rens og del kantarellene.
Smelt smøret og brun det lett. Bland soyasausen i.
La kålen renne av og fres kål og kantareller lett i usaltet smør. Fordel kål og sopp på tallerknene og legg en makrellfilet på hver. Ha saus over, pynt med friske koriander og avslutt med litt olivenolje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11285)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift