Makrellfrikassé inneholder
77 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Makrellfrikassé har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrellfrikassé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5407 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrellfrikassé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.74 | 332.67 | Kcal |
Protein | 7.93 | 34.38 | gram |
Karbohydrat | 2.35 | 10.19 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 5.42 | gram |
Fett | 3.68 | 15.95 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 6.07 | gram |
Salt | 0.27 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 20.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 734 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,24 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens makrellen og skjær den i pene serveringsstykker, kok dem i lite, saltet vann. Hold fisken varm.
Rens og kok grønnsakene for seg i lite vann. Kok dem hele og del dem med rotkniv.
Smelt smør og mel til sausen, spe med fisk- og grønnsakkraft, ca 1/2 liter til sammen.
Legg den varme fisken samt grønnsakene på et rykende varmt serveringsfat og hell sausen over. Dryss på rikelig med hakket persille.
Server med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11256)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift