Maltbrød fra Stjørdal inneholder
375 Kalorier,
65 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Maltbrød fra Stjørdal har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Maltbrød fra Stjørdal er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7039 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Maltbrød fra Stjørdal med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 374.64 | 7 841.22 | 163.36 | Kcal |
Protein | 10.54 | 220.60 | 4.60 | gram |
Karbohydrat | 64.88 | 1 357.94 | 28.29 | gram |
Kostfiber | 4.62 | 96.70 | 2.01 | gram |
Fett | 7.08 | 148.18 | 3.09 | gram |
Mettet fett | 3.90 | 81.63 | 1.70 | gram |
Salt | 0.41 | 8.62 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.83 | Kr 38.30 | Kr 0.80 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 093 totalt | 2 093 pr porsj | 44 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 48
skiver
(3 brød)
Bland alt det tørre, men legg til side noe av hvetemelet til utbaking. Smuldre smøret i melet. Varm maltvørteret til fingervarmt og rør ut gjæren i litt av det. Bland all væske i det tørre, og rør sammen til en god og smidig deig. Elt inn rosiner til slutt.
Deigen skal være ganske løs, men må slippe. Del deigen i tre emner og stek i smurte former ved 200 C til brødene er gyllenbrune, ca 50 minutter.
Server maltbrødet med smør og brun geitost eller sirup.
Øl har fra gammelt av blitt brukt i matlaging, blant annet til ølost og maltbrød. Oppskriften på dette gode og saftige brødet er utviklet av Hognesaune Såinnhuslags Støtteforening.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12908)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift