Fotograf:Frukt.no Mangochutney er nydelig til ost og som tilbehør til middag - spesielt til indiske retter. Chutney stammer fra India og ordet "catni" som betyr kryddersterk.
Skrell mangoen og skjær den i terninger.
Skrell løk. Skjær den og paprika i terninger.
Rens chili for frø og finhakk den.
Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele. Kok opp under omrøring.
La den stå og koke på svak varme i ca. 30 minutter, til du har ønsket konsistens.
Ha chutneyen over på helt rene, varme glass eller krukker. Sett på tett lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36556)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
India Innlagt dato:2022-07-30
Oppdatert dato:2022-07-30