Marengskake med blåbær inneholder
54 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Marengskake med blåbær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marengskake med blåbær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11243 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Marengskake med blåbær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 53.53 | 33 934.27 | 2 827.86 | Kcal |
Protein | 1.06 | 671.97 | 56.00 | gram |
Karbohydrat | 7.68 | 4 868.58 | 405.72 | gram |
Kostfiber | 4.92 | 3 118.94 | 259.91 | gram |
Fett | 0.97 | 614.91 | 51.24 | gram |
Mettet fett | 0.04 | 25.36 | 2.11 | gram |
Salt | 0.00 | 1.54 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.29 | Kr 9 058.86 | Kr 754.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 63 393 totalt | 63 393 pr porsj | 5 283 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Legg marengsbunnen (evt. marengstopper) på et flatt serveringsfat. Legg på et lag eggekrem og topper med stiv- pisket kremfløte. Legg blåbærene oppå til slutt. Pynt evt. med litt sitronmelisse.
Marengs:
Pisk eggehvitene helt stive. Fortsett en stund til å piske,
bland forsiktig i alt sukkeret på en gang.
Stekes på meget svak varme. Skal heller tørke en steke. Stekes til de slipper platen.
Eggekrem:
La gelatinen ligge litt i kaldt vann.
Bland alt det andre til kremen unntatt eggehvitene, varm opp og la det tykne uten å koke.
Rør i gelatin. Rør så inn de stivpiskede eggehvitene.
Smak til med vaniljesukker.
La den stivne litt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2338)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-13
Oppdatert dato:2002-11-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift