Marengskake med frukt inneholder
209 Kalorier,
33 g Karbo,
2 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Marengskake med frukt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marengskake med frukt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Marengskake med frukt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 209.01 | 4 147.68 | 345.64 | Kcal |
Protein | 2.19 | 43.46 | 3.62 | gram |
Karbohydrat | 32.80 | 650.90 | 54.24 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 26.99 | 2.25 | gram |
Fett | 7.37 | 146.25 | 12.19 | gram |
Mettet fett | 4.16 | 82.55 | 6.88 | gram |
Salt | 0.11 | 2.23 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.23 | Kr 44.25 | Kr 3.69 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 984 totalt | 1 984 pr porsj | 165 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker hvitt og tilsett egget, malte mandler og mel.
Arbeid deigen godt.
Bruk en kniv og stryk deigen utover i en smurt form med løs bunn.
Stek kaken til den er halvferdig og kjøl den ned.
Skrell eplene og skjær dem i båter.
Kok dem møre i sukkerlaken og legg de over den halvstekte kaken i formen.
Bland de stivpiskede hvitene forsiktig med sukkeret.
Sprøyt massen i ett fint mønster over eplene.
Sett formen i ovnen igjen og la den stå til marengsen er lysegul.
Serveres litt avkjølt med krem eller vaniljesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966972)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-27
Oppdatert dato:2002-03-27
Lesere:
8154 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift