Fotograf:Frukt.no Grove matmuffins er supert i matpakken for store og små. Lag en grov røre og bland inn grønnsakene du liker best eller å få brukt opp grønnsakrester du har i kjøleskapet.
Rør sammen eggene, og tilsett olje, yoghurt og melk.
Mal havregryn til mel med f.eks. en stavmikser.
Bland sammen alt det tørre og rør dette inn i eggeblandingen.
Del deigen om du ønsker forskjellige fyll i muffinsene.
Rør inn grønnsaksfyllet og ost.
Fyll muffinsformer 2/3 fulle med røren og stek muffinsene midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
Avkjøl på rist.
Fyll med spinat må bearbeides litt før det tilsettes deigen: Fres vårløk myk i olje i en varm stekepanne. Tilsett spinaten. Rør om til den faller sammen. Avkjøl litt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34259)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-09-14
Oppdatert dato:2018-09-14