Matmuffins med grønnsaker



Matmuffins med grønnsaker oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Grove matmuffins er supert i matpakken for store og små. Lag en grov røre og bland inn grønnsakene du liker best eller å få brukt opp grønnsakrester du har i kjøleskapet.

Oppskriften inneholder 171 Kalorier, 16 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Matmuffins med grønnsaker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2695 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Grov røre:

3stkegg
0,5dlrapsolje
2dlmatyoghurt
2tsbakepulver
3dlhvetemel
2dlsammalt hvete, fin
1,5dlhavregryn
100grrevet hvitost
0,5dllettmelk
0,5tssalt

Fyll med revet gulrot:

2stkrevet gulrot
1stkhakket rød paprika
3sssolsikkekjerner

Fyll med tomater:

20stksmå tomat i skiver eller delt i to
3sssolsikkekjerner
2ssfinhakkede soltørkede tomater
0,5stkfinhakket rødløk

Fyll med spinat:

1ssrapsolje til steking
2dlfrisk spinat - godt vasket
2stkfinhakket vårløk




Kalorier og næringsinnhold i Matmuffins med grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier171.093 132.01Kcal
Protein7.04128.88gram
Karbohydrat15.63286.13gram
Kostfiber2.8151.44gram
Fett8.31152.12gram
Mettet fett2.1839.91gram
Salt0.509.24gram
Pris på oppskriftenKr 4.46Kr 81.65Kr .-
Hele oppskriften veier1 831 totalt1 831 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo36,54 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rør sammen eggene, og tilsett olje, yoghurt og melk.
Mal havregryn til mel med f.eks. en stavmikser.
Bland sammen alt det tørre og rør dette inn i eggeblandingen.
Del deigen om du ønsker forskjellige fyll i muffinsene.
Rør inn grønnsaksfyllet og ost.
Fyll muffinsformer 2/3 fulle med røren og stek muffinsene midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
Avkjøl på rist.
Fyll med spinat må bearbeides litt før det tilsettes deigen: Fres vårløk myk i olje i en varm stekepanne. Tilsett spinaten. Rør om til den faller sammen. Avkjøl litt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34259)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Innlagt dato:2018-09-14
Oppdatert dato:2018-09-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grove grønnsaksmuffins.Grove grønnsaksmuffins.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Matmuffins med grønnsaker.Matmuffins med grønnsaker.
Denne retten har 171,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.