Medisterkaker med stuet kål og brun saus inneholder
124 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Medisterkaker med stuet kål og brun saus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Medisterkaker med stuet kål og brun saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
13044 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Medisterkaker med stuet kål og brun saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.53 | 981.29 | Kcal |
Protein | 4.95 | 39.32 | gram |
Karbohydrat | 7.80 | 61.96 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 8.18 | gram |
Fett | 7.83 | 62.20 | gram |
Mettet fett | 2.95 | 23.43 | gram |
Salt | 0.88 | 6.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.92 | Kr 23.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 178 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sil opp sjyen, tilsett hakket løk og la det koke opp. Tilsett meljevningen under omrøring til sausen er passe tykk. La sausen koke 7-8 minutter. Smak til med salt, pepper og solbærsaft eller brunost.
Kok kålen i lettsaltet vann. La vannet renne godt av. Smelt smør i en gryte og rør inn hvetemel. Spe med melken og rør godt. La sausen få et oppkok under omrøring og la sausen småkoke i 8-10 minutter. Tilsett kål og kok opp. Smak til med salt og muskat.
Kjøttkakene serveres med kålstuing, kokte poteter og tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Totenkjøtt
(Intern: 2107)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift