Melonsuppe med kyllingspyd inneholder
70 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Melonsuppe med kyllingspyd har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Melonsuppe med kyllingspyd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Melonsuppe med kyllingspyd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.53 | 267.95 | Kcal |
Protein | 6.71 | 25.86 | gram |
Karbohydrat | 3.33 | 12.83 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 2.54 | gram |
Fett | 2.16 | 8.32 | gram |
Mettet fett | 0.94 | 3.62 | gram |
Alkohol | 1.23 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.17 | Kr 31.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 542 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del melonene i to. Hul ut melonene og kjør melonkjøttet med resten av ingrediensene i en matprosessor. La suppen stå kaldt noen timer, skallene også. Sil suppen og server den iskald i skallet med varme kyllingspyd og toast.
Skjær kyllingfiletene på langs i 1 cm tykke strimler. Trær strimelen sikk-sakk inn på spydet med en reke på hver side. Pensle med sausen. Legg spydene på en smurt, aluminiumsfoliekledd stekeplate. Stek dem i ovnen under grillen i ca. 3 minutter på hver side. Pensle under steketiden. Pynt spydene med biter av lime.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2610 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968251)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift