Moules Provencale



Moules Provencale oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Moules Provencale inneholder 56 Kalorier, 3 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Moules Provencale har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Moules Provencale er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6150 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1porsjon(er)Moules basisgryte
2dlprovençalesausIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Provençalesaus

1ssolivenolje
2stkløk, grovhakkes
1stang(stenger)selleri, finhakket
1feddhvitløk, knust eller finhakket
1tsfrisk basilikum, finhakket
0,5tstimian
1tspersille, finhakket
1stklaurbærblad
1sstomatpuré
Ca 4,5stkmodne tomater, skoldes og hakkes (eller 400 g hermetiske)
0,5tssalt
0,25tspepper
1tssukker




Næringsdeklarasjon for Moules Provencale!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier56.09171.61Kcal
Protein3.169.67gram
Karbohydrat3.4810.65gram
Kostfiber1.584.83gram
Fett2.938.96gram
Mettet fett1.253.82gram
Salt0.501.53gram
Pris på oppskriftenKr 4.08Kr 12.48Kroner
Hele oppskriften veier1 224 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo24,81 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Provençalesaus:
Surr løk, hvitløk, selleri og krydderurter i olivenolje på svak varme til ingrediensene er myke.
Bland inn tomatpuré og tomater. La det putre på svak varme i 30 minutter.
Smak til med salt, pepper og sukker.

Lag en Moules basisgryte til 4 personer. Se egen oppskrift på Moules Basis Gryte.
Tilsett provençalesaus når blåskjellene er dampet og åpne, rist, dampet opp og server straks.

Tips
Provencalsausen kan oppbevares i kjøleskap 2 - 3 dager. Prøv ferdigkjøpt pizzasaus eller pastasaus i stedet for provencalesaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 877)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Moules Provencale.Moules Provencale.
Denne retten har 56,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moules Light Beer.Moules Light Beer.
Denne retten har 74,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.