Fotograf:
Norges sjømatråd
Moules Provencale inneholder
56 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Moules Provencale har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Moules Provencale er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6150 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Moules Provencale!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.09 | 171.61 | Kcal |
Protein | 3.16 | 9.67 | gram |
Karbohydrat | 3.48 | 10.65 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 4.83 | gram |
Fett | 2.93 | 8.96 | gram |
Mettet fett | 1.25 | 3.82 | gram |
Salt | 0.50 | 1.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.08 | Kr 12.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 224 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Provençalesaus:
Surr løk, hvitløk, selleri og krydderurter i olivenolje på svak varme til ingrediensene er myke.
Bland inn tomatpuré og tomater. La det putre på svak varme i 30 minutter.
Smak til med salt, pepper og sukker.
Lag en Moules basisgryte til 4 personer. Se egen oppskrift på Moules Basis Gryte.
Tilsett provençalesaus når blåskjellene er dampet og åpne, rist, dampet opp og server straks.
Tips
Provencalsausen kan oppbevares i kjøleskap 2 - 3 dager.
Prøv ferdigkjøpt pizzasaus eller pastasaus i stedet for provencalesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 877)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift