| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 140.59 | 590.08 | Kcal |
| Protein | 10.19 | 42.77 | gram |
| Karbohydrat | 4.06 | 17.04 | gram |
| Kostfiber | 1.79 | 7.51 | gram |
| Fett | 8.89 | 37.31 | gram |
| Mettet fett | 2.93 | 12.30 | gram |
| Salt | 0.60 | 2.52 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.01 | Kr 29.42 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 679 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 11,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Svin Tikka med epler og spinat.
Panerte koteletter med stuede grønnsaker.
Kotelettpanne.
Stekt skinkebiff med pepper på risotto.
Marinerte koteletter med hvitløkspotetmos.
Koteletter med rødløksmarmelade.
Karriskinke.
Fylte svinebiffer.
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous.
Appelsinglasert juleskinke.
Svinekoteletter med varm bønnesalat.
Svineschnitzel med avocado- og potetsalat.
Ytrefilet med bulgur og bønner.
Marinert svinefilet i paprikasaus.
Brasserte koteletter med spansk vri.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.