Hakk de soltørkede tomatene og legg dem i bløt i valnøttolje i ca. 30 minutter.
Varm oljen fra tomatene i en stor panne eller en lav kjele. Tilsett hvitløk, chili og scampi uten skall og delt i to. Rist det lett i pannen/kjelen, tilsett bimien og la det frese i 4-5 minutter.
Tilsett hvitvin, limesaft og basilikum helt mot slutten. Smak til med nykvernet pepper.
Kok nudlene som angitt på pakken. (Nudlene har mange navn; rispasta, 'englehårspasta', m.m.).
Bland alt sammen og server med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33541)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2019-12-05