Økologisk kje i appelsinsaus inneholder
125 Kalorier,
13 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Økologisk kje i appelsinsaus har ingen allergener
Økologisk kje i appelsinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Økologisk kje i appelsinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.39 | 607.31 | Kcal |
Protein | 7.87 | 38.12 | gram |
Karbohydrat | 12.88 | 62.38 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 5.67 | gram |
Fett | 4.45 | 21.55 | gram |
Mettet fett | 1.96 | 9.49 | gram |
Salt | 0.13 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.30 | Kr 30.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 906 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Del bogen i skiver, og kok den i kyllingkraften tilsatt saften fra appelsinene
Sammen i kjelen has også timianstilkene og laurbærblader og salt
Når kjøttet er mørt tas det ut av kraften.
Sil kraften, Rens og kutt gulrøttene i skiver, rens løken og kok dette i kraften.
Til sist smakes den til med sukker salt og pepper og jevnes med Maizenna.
Ha i kjøttet igjen og varm det opp.
Serveres med kokt ris.
Oppskriften er utarbeidet av Siv Hilde Lillehaug, som del av det nasjonale pilotprosjeket
”Utvikling av økologisk geitehold”.
Prosjekteier er Fylkesmannen i Nordland og Økoringen Nordre
Nordland har prosjektledelsen.
Les mer om prosjektet på http://www.fylkesmannen.no/okogeit
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Siv Hilde Lillehaug
(Intern: 22773)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Innlagt dato:2006-09-05
Oppdatert dato:2006-09-05
Lesere:
2639 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift