Ørretgryte med pestotoast



Ørretgryte med pestotoast inneholder 127 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Ørretgryte med pestotoast har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ørretgryte med pestotoast er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4012 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3ssolivenolje
2stkløk i båter
2feddhvitløk, finhakket
4dlhvitvin, tørr
Ca 4,5stkpoteter i båter
1stkrød paprika i strimler
1stkgrønn paprika i strimler
1stkpurre i ringer
700grørretfilet, skinn og beinfri i store terninger
1dashsalt
1dashpepper
200grrensede reker
noen nydampede blåskjell

Pesto:

40grbasilikum og persille, hakket
25grpinjekjerner eller hakkede peanøtter
1feddhvitløk
1dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
50grparmesan, reven




Næringsdeklarasjon for Ørretgryte med pestotoast!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127.33939.03Kcal
Protein7.5655.75gram
Karbohydrat4.4532.82gram
Kostfiber1.118.19gram
Fett7.5655.75gram
Mettet fett1.4210.47gram
Alkohol1.29 %
Salt0.231.68gram
Pris på oppskriftenKr 8.07Kr 59.51Kroner
Hele oppskriften veier2 950 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,97 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fres løk i olje eller smør til den mykner. Tilsett hvitløk.

Hell i vin, ha i potetbåter og la det få småputre 6-8 minutter. Tilsett paprika og purre, og la alt få koke med et par minutter. Legg i fisketerningene.

Nå skal gryten/pannen trekke på kokepunktet til fisken er ferdig. Smak til med salt og pepper, og tilsett blåskjell og reker like før retten skal serveres.

Drypp noen dråper olivenolje på baguettskiver. Smør/pensle pesto på og dryss over ost. Du kan også bruke ferdigkjøpt pesto fra glass hvis du ikke har tid å lage den selv. Settes på bakebrett og stekes i 225 C varm ovn til helt sprø. Serveres varme til fiskegryten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11686)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rød sjømatcurry med pakchoy.Rød sjømatcurry med pakchoy.
Denne retten har 160,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.