Ørretgryte med pestotoast inneholder
127 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Ørretgryte med pestotoast har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ørretgryte med pestotoast er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4012 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ørretgryte med pestotoast!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.33 | 939.03 | Kcal |
Protein | 7.56 | 55.75 | gram |
Karbohydrat | 4.45 | 32.82 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 8.19 | gram |
Fett | 7.56 | 55.75 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 10.47 | gram |
Alkohol | 1.29 % | | | |
Salt | 0.23 | 1.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.07 | Kr 59.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 950 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres løk i olje eller smør til den mykner. Tilsett hvitløk.
Hell i vin, ha i potetbåter og la det få småputre 6-8 minutter. Tilsett paprika og purre, og la alt få koke med et par minutter. Legg i fisketerningene.
Nå skal gryten/pannen trekke på kokepunktet til fisken er ferdig. Smak til med salt og pepper, og tilsett blåskjell og reker like før retten skal serveres.
Drypp noen dråper olivenolje på baguettskiver. Smør/pensle pesto på og dryss over ost. Du kan også bruke ferdigkjøpt pesto fra glass hvis du ikke har tid å lage den selv. Settes på bakebrett og stekes i 225 C varm ovn til helt sprø. Serveres varme til fiskegryten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11686)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift