Ørretskiver i søt sur saus



Ørretskiver i søt sur saus oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Også en oppskrift hvor vi forsøkte oss frem. Her hadde vi en stor ørret som ble kuttet i skiver. Men annen fisk kan og brukes. Men her personlig vil jeg foretrekke filet pga bein problemet særlig når dette ble blandet med grønnsaker og saus.

Oppskriften inneholder 99 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ørretskiver i søt sur saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)ørret
2ssrapsolje

Grønnsaker

1ssrapsolje
2stkgulrøtter i biter
1stkløk i biter
2stkrød paprika i biter
150grkinakål eller spisskål i biter
1stk litepurre i biter
3stang(stenger)vårløk, den ene i strimler og de andre i biter
1stkrød chili uten kjerner i ringer
1liten boksananas, spar på sausen

Saus

3sssukker
1ssvineddik
sausen fra ananasboksen
1dlfiskekraft
4sssoyasaus
1tsmaisenna
1dashsalt og pepper




Kalorier og næringsinnhold i Ørretskiver i søt sur saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier99.39550.05Kcal
Protein7.6142.12gram
Karbohydrat5.3029.33gram
Kostfiber1.065.87gram
Fett5.0728.06gram
Mettet fett0.854.70gram
Salt0.512.83gram
Pris på oppskriftenKr 7.15Kr 39.57Kr .-
Hele oppskriften veier2 214 totalt553 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Her brukes en wok men fisken kan med fordel stekes i en stekepanne først.

1. Rens og stek fisken jevnt brun på begge sider i olje. Sett vekk.

2. Rens og del opp alle grønnsaker. Varm olje i woken og stek alle grønnsakene her i porsjoner. Det er fordel å ha lik størrelse og begynne med gulrot, løk og paprika. Spar på sausen til ananasen og litt av vårløken til pynt. Når alt er ferdig tas det opp og settes til side.

3. Bland alt til sausen unntatt maisenna og kok opp. Jevn det så med maisenna til det tykner.

4. Servering. Legg fisken på tallerken med grønnsaker og saus over. Litt pynt på toppen av strimlet vårløk eller litt av kålen i strimler.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Pettersen
(Intern: 35112)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Innlagt dato:2020-05-31
Oppdatert dato:2020-05-31
Lesere: 167 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ørretskiver i søt sur saus.Ørretskiver i søt sur saus.
Denne retten har 99,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ørret i Chu Chi Saus (Chu Chi Pla).Ørret i Chu Chi Saus (Chu Chi Pla).
Denne retten har 220,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.