Fotograf:Rosemarie Pettersen Også en oppskrift hvor vi forsøkte oss frem. Her hadde vi en stor ørret som ble kuttet i skiver. Men annen fisk kan og brukes. Men her personlig vil jeg foretrekke filet pga bein problemet særlig når dette ble blandet med grønnsaker og saus.
Oppskriften inneholder 99 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Her brukes en wok men fisken kan med fordel stekes i en stekepanne først.
1. Rens og stek fisken jevnt brun på begge sider i olje. Sett vekk.
2. Rens og del opp alle grønnsaker. Varm olje i woken og stek alle grønnsakene her i porsjoner. Det er fordel å ha lik størrelse og begynne med gulrot, løk og paprika. Spar på sausen til ananasen og litt av vårløken til pynt. Når alt er ferdig tas det opp og settes til side.
3. Bland alt til sausen unntatt maisenna og kok opp. Jevn det så med maisenna til det tykner.
4. Servering. Legg fisken på tallerken med grønnsaker og saus over. Litt pynt på toppen av strimlet vårløk eller litt av kålen i strimler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 35112)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2020-05-31
Oppdatert dato:2020-05-31