| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 118.07 | 629.08 | Kcal |
| Protein | 3.78 | 20.14 | gram |
| Karbohydrat | 11.38 | 60.63 | gram |
| Kostfiber | 1.58 | 8.42 | gram |
| Fett | 6.03 | 32.13 | gram |
| Mettet fett | 2.63 | 14.01 | gram |
| Salt | 0.44 | 2.33 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.03 | Kr 21.47 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 131 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 38,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Italiensk pølseform.
Gratinerte pølser i brød.
Pølsegrateng.
Pølse i potetform.
Pølsegrateng med grønnsaker.
Pølseform med purre.
Slangepølser.
Snadderpølser i filodeig.
Gratinerte pølser med aubergine.
Mannen i pizzaen.
Butterdeigsnipper.
Grov bratwurst.
Grateng med vossakorv og rosenkål.
Pølsehorn 4.
Medistermiddag.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.