Ovnsbakt geitekjøtt med pasta inneholder
128 Kalorier,
9 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt geitekjøtt med pasta har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt geitekjøtt med pasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt geitekjøtt med pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.33 | 810.31 | Kcal |
Protein | 13.86 | 87.52 | gram |
Karbohydrat | 8.90 | 56.20 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 6.06 | gram |
Fett | 3.93 | 24.82 | gram |
Mettet fett | 0.79 | 4.99 | gram |
Salt | 0.23 | 1.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.18 | Kr 64.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 526 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk kjøttet med papir og ha det i en langpanne eller ildfast form sammen med hvitløk, buljong, tomater, olje, oregano, 1 ts salt og en knivspiss kvernet pepper.
Stek ved 200 C i 1 time. Øs ofte og snu kjøttstykkene. Når kjøttet er mørt, koker du pastaen i rikelig lettsaltet vann tilsatt litt olje. Legg opp kjøttet på en seng av pasta på et stort serveringsfat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11051)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift