Ovnsbakt hel ørret med dillsaus inneholder
141 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 19 lesere
Lesere:
50260 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt hel ørret med dillsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.36 | 578.87 | Kcal |
Protein | 12.78 | 52.33 | gram |
Karbohydrat | 1.10 | 4.50 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.33 | gram |
Fett | 9.52 | 38.98 | gram |
Mettet fett | 3.21 | 13.14 | gram |
Salt | 0.79 | 3.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.94 | Kr 36.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 229 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken og skyll den. Dryss salt i buken og legg i rikelig med dill. Pakk fisken i smurt aluminiumsfolie. Legg fisken i langpannen med folieskjøten opp. Stekes på nederste rille på 200 C i 30-40 minutter til fisken er ferdig. Brett opp folien og stikk en kniv langs ryggbeinet og se om fiskekjøttet løsner fra beinet og har skiftet farge. Legg fisken på et fat. Trekk av skinnet. Pynt med sitronbåter og dill.
Saus:
Hell ørretkraften i en kjele. Tilsett fløte. Gi det et oppkok. Rør ut vann og mel til jevning og tilsett under omrøring. La sausen koke i 5 minutter. Smak til med salt, sitron og dill. Server ørreten med saus, kokte poteter, agurksalat og gjerne kokte voks- eller brekkbønner
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11652)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift