Ovnsstekt reinsdyrlår inneholder
101 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt reinsdyrlår har ingen allergener
Ovnsstekt reinsdyrlår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
17517 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt reinsdyrlår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.97 | 315.09 | Kcal |
Protein | 17.26 | 53.86 | gram |
Karbohydrat | 1.20 | 3.74 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 1.47 | gram |
Fett | 2.91 | 9.08 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 3.74 | gram |
Salt | 0.75 | 2.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.90 | Kr 55.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 248 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La steken ligge ca 4 timer i romtemperatur.
Gni den inn med salt og pepper og legg steken i en ildfast form med gulrotskiver i bunnen.
Sett formen på nederste rille i ovnen ved 250 C. Senk varmen til 125 C. Vend steken etter ca 1 time og sett inn et steketermometer midt i steken. Stek videre til termometeret viser 65 C for rosa kjøtt, 75 C for gjennomstekt kjøtt. La steken hvile i ca 10 minutter før den skjæres opp i tynne skiver.
Server steken med god viltsaus, kokte poteter og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10711)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift