| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 201.44 | 566.80 | Kcal | |
| Protein | 5.89 | 16.57 | gram | |
| Karbohydrat | 26.59 | 74.82 | gram | |
| Kostfiber | 2.46 | 6.92 | gram | |
| Fett | 7.40 | 20.82 | gram | |
| Mettet fett | 4.43 | 12.46 | gram | |
| Salt | 0.27 | 0.76 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 6.69 | Kr 18.82 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 126 totalt | 281 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 52,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Pasta carbonara med sjampinjong.
Farfalle med spinat og soppsaus.
Pasta med sjampinjongsaus-2.
Tagliatelle med sopp.
Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.
Pasta med skinke og sopp.
Fullkornspasta med soppsaus og asparges.
Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantar.
Pasta med kremet sopp.
Ravioli med sopp.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.