| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 244.61 | 707.05 | Kcal | |
| Protein | 7.09 | 20.49 | gram | |
| Karbohydrat | 31.22 | 90.24 | gram | |
| Kostfiber | 2.26 | 6.53 | gram | |
| Fett | 9.65 | 27.89 | gram | |
| Mettet fett | 5.77 | 16.68 | gram | |
| Salt | 0.21 | 0.60 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 6.86 | Kr 19.83 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 156 totalt | 289 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 51,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Tagliatelle med sopp.
Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantar.
Pasta carbonara med sjampinjong.
Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.
Fullkornspasta med soppsaus og asparges.
Pasta med kremet sopp.
Farfalle med spinat og soppsaus.
Pasta med sjampinjongsaus-2.
Pasta med skinke og sopp.
Ravioli med sopp.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.