Fotograf:Rosemarie Pettersen Farfalle kalles og sommerfuglpasta. Her i en god soppsaus med fersk spinat fra drivhuset vårt. Server denne som selvstendig rett eller som tilbehør.
Kok farfalle i lettsaltet vann etter anvisningen. (10-12 min) La den renne av i dørslag.
Smelt smør og fres hvitløk. Tilsett soppen og la den frese med til den er lyst gylden.
Ha i spinat og la den mykne.
Ha i fløte og kok opp.
Smak til med salt og pepper. Og rør inn litt reven ost om ønskelig for smak. La småkoke noen minutter. Helles over pastaen ved servering. Pynt med litt grønt som for eksempel frisk spinatblad ol.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 35407)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2020-09-05
Oppdatert dato:2020-09-05
Lesere: 438 totalt.